Stel ons je vraag

Voor al je vragen over kun je telefonisch contact opnemen via 085 0043 081 of mailen via info@direxta.nl

Functie

Werkgebied (regio)

Aantal jaren ervaring

Dienstverband

Glasvezelnetwerk voor de toekomst

Bij Direxta doen we ons werk vanuit jarenlange ervaring, aangevuld met de meeste recente kennis en ontwikkelingen. Professioneel, vooruitstrevend, een tikkeltje eigenzinnig en met een krachtige visie. Door onze nieuwsgierigheid naar de nieuwste infra technieken leveren we de beste resultaten voor onze klanten, waarbij haalbaarheid en voorspelbaarheid altijd centraal staan.

Analyse

Een goede voorbereiding is het halve werk, en dat bewijst Direxta in de aanpak van elk project. Vóóraf worden alle faalkosten en uitdagingen in kaart gebracht en direct getackeld. Dit doen we om de kwaliteit en efficiency te waarborgen, zodat elk project zonder ruis verloopt. Onze focus? Haalbare doelen stellen en voorspelbaarheid creëren voor het beste resultaat. Zo komt niemand voor verassingen te staan.

Ontwerp

Direxta realiseert het ondenkbare. Wij houden van uitdagingen. De slimme ontwerp keuzes van onze engineers hebben een grote invloed op de efficiency van het project. We gaan overal de diepte in om elke toevalligheid uit te kristalliseren. Hierdoor worden al snel ‘wins’ bereikt, waar andere partijen pas in de bouwfase over praten. Dat vinden wij te laat. Bij Direxta willen we van tevoren 100% zeker zijn van al onze keuzes en de gevolgen daarvan.

Projectmanagement

Waar het ooit begon met het oppakken van de ontwerpfase, zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot een zeer deskundige projectorganisatie met een echt bouwkarakter. We nemen zowel op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau de volledige verantwoordelijkheid uit handen. Daarbij houden we continu de totale scope van het project in de gaten, waardoor vertragingen en onvoorziene kosten tot een minimum beperkt blijven.

Engineering

We bouwen als een echte ingenieursclub, met een scherp oog voor detailmanagement. We laten niets aan het toeval over. Het doordachte ontwerp zetten we om naar concrete werkpakketten voor alle uitvoerders. We communiceren hierbij transparant met elkaar en houden het project behapbaar voor alle betrokkenen. Met de juiste disciplines onder één dak en jarenlange ervaring zijn we overtuigd van een glasheldere aanpak voor iedereen.

Bouw & Installatie

Direxta is hoofdaannemer en altijd in control. Iedereen weet exact wat er van hem of haar wordt verwacht door een grondige voorbereidingsfase. Daarbij voeren we tijdens de bouw en installatie continu cross-checks uit om de haalbaarheid van het project te controleren. We schakelen meteen bij onverwachte omstandigheden en weten hier professioneel en flexibel mee om te gaan in een veilige werkomgeving.

Onderhoud

Naast het bouwen van netwerken, ontfermt Direxta zich ook over het onderhoud van een snel en stabiel glasvezelnetwerk voor iedereen. We denken continu mee in oplossingen voor iedere gebruiker en zien daarbij geen beren op de weg. Loyaliteit zit in ons DNA en we bouwen graag aan een duurzame maatschappij.

Kom werken bij Direxta

Groei jij met ons mee? Kijk snel naar onze vacatures.

Bekijk onze vacatures
  • Goede werk-privé balans
  • Ruime doorgroeikansen
  • Werken & leren
  • De tofste collega’s