Stel ons je vraag

Voor al je vragen over kun je telefonisch contact opnemen via 085 0043 081 of mailen via info@direxta.nl

Functie

Werkgebied (regio)

Aantal jaren ervaring

Dienstverband

”Bij Direxta kiezen we voor de gemoedelijke familiaire sfeer”

Sabir (31) is een projectleider die alle rollen buiten in het veld heeft uitgevoerd. ”Ik wist niet precies wat ik wilde, maar had wel interesse in techniek. 
Bij Direxta krijg je de kans om te ontdekken wat bij je past en waar je goed in bent.”

Sabir is sinds 2011 werkzaam bij Direxta. Tijdens zijn hbo-studie liep hij hier stage. “Ik heb bewust van alles binnen de organisatie gedaan, om zo veel mogelijk ervaring op te doen”, vertelt hij.

“Ik ben begonnen als projectmedewerker in het veld, heb veel cursussen gevolgd en groeide later door tot Uitvoerder en nu Projectleider. Doordat ik alles heb gezien in het veld, kom ik snel tot een oplossing in de moeilijke buiten gebieden.’’ Bij Direxta krijg je ook veel verantwoordelijkheid in het nemen van beslissingen. Natuurlijk kan het fout gaan, maar daar leren we van.’’

”Complexe projecten geven zoveel voldoening”

Sabir is sinds 3 jaar projectleider en verteld over de uitdagingen in het werk: “Wij bouwen in de complexere gebieden van Nederland, daar heb je wat meer uitdagingen. We verleggen elke keer onze grenzen, gebieden hebben steeds weer andere uitdagingen. De ene keer gaat het om een moeilijke grondsoort om in te graven, en de andere keer zijn het juist smalle gebieden met weinig werkruimten.

”Mijn werk bestaat voor het grootste deel uit voortgangsbewaking van de planningen en het aansturen van het bouwteam. Hoe meer je vooruit werkt, hoe beter je uitdagingen voor bent.”

Waarom Sabir zijn werk zo leuk vindt:Er komt altijd wel iets op je pad waarvan we in eerste instantie denken dat het niet haalbaar is, maar door onze doorzettingsvermogen uiteindelijk wel lukt. Wanneer een taak lastig blijkt te zijn, zitten we met elkaar en lossen het met elkaar op. Dat geeft zoveel voldoening. En als een project is afgerond dan zijn we ontzettend trots dat het is gelukt.”

”Wij spreken elkaar aan op een nette manier.”

”Wat Direxta anders maakt dan andere bedrijven? Kwaliteit staat centraal. We hebben een zero tolerance beleid op dat gebied. Wij focussen op wat er goed gaat in plaats van wat er fout gaat. Heb je iets nodig, dan krijg je het van ons. Tuurlijk er moet hard gewerkt worden, maar tegelijkertijd behandelen we elkaar met respect. Dus als dingen niet goed gaan, spreken we elkaar aan op een nette manier. Of we bespreken het met het team hoe we het met elkaar kunnen oplossen. Zo helpen we elkaar op weg.”

”Waar ik het meest trots op ben? Als ik zie waar we vandaan komen en wat we nu doen. We beseffen het ons niet genoeg, maar we hebben een hele mooie groei gemaakt.”

 

Wil je ook aan de slag in een mensgericht bouwbedrijf? Dan horen we graag van je! Vertel ons over jouw ambities en kwaliteiten in een open sollicitatie. Of bekijk de vacatures die we momenteel beschikbaar hebben: misschien zit er al iets tussen wat je aanspreekt?

Kom werken bij Direxta

Groei jij met ons mee? Kijk snel naar onze vacatures.

Bekijk onze vacatures
  • Goede werk-privé balans
  • Ruime doorgroeikansen
  • Werken & leren
  • De tofste collega’s