Stel ons je vraag

Voor al je vragen over kun je telefonisch contact opnemen via 085 0043 081 of mailen via info@direxta.nl

Functie

Werkgebied (regio)

Aantal jaren ervaring

Dienstverband

Over ons

De uitdagingen in de telecom overwinnen en voldoening halen uit onze samenwerkingen: dat is waar we het voor doen. Haalbaar? Reken maar.

Met 25 jaar ervaring in de telecom ontwerpt, bouwt en onderhoudt Direxta de basisinfrastructuren voor stabiel en snel internet. Gewoon, omdat we exact weten hoe het van A tot Z werkt. Dit doen wij met een ambitieus, nuchter en doelgericht karakter.

We werken met alle benodigde disciplines onder één dak. Dat zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en kwaliteit efficiënt kunnen inzetten. Zo bouwen we succesvol aan integrale oplossingen voor complexe turnkey projecten. Ons doel? Het optimaal invullen van de behoefte van de klant, aangevuld met onze expertise, ervaring en aanpak.


              

Ons verhaal

Als Direxta stoppen we het menselijke van onszelf in de zakelijke kant die onze complexe projecten in de telecom met zich meebrengen. We checken de haalbaarheid, focussen op de voorspelbaarheid, en maken aan de hand daarvan keuzes om het turnkey project een vliegende start te geven. Daarbij werken we binnen projectkaders, maar verliezen nooit het ultieme resultaat uit ogen; Stabiel en snel internet voor heel Nederland. Als we dat hebben gerealiseerd, kunnen we de gestelde doelstellingen afvinken. En minstens net zo belangrijk: het geeft jouw organisatie én ons, voldoening, werkvreugde en trots.

Ontdek de voordelen van onze diensten

Ontdek de wereld van glasvezeltechniek door Direxta

Door persoonlijk leiderschap zorgen wij ervoor dat onze collega's een proactieve bijdrage leveren. Wij zetten bestaande werkprocessen om in een project specifieke aanpak. Onze veelzijdigheid en professionaliteit stellen ons in staat integrale oplossingen voor complexe turnkey projecten aan te bieden.

Wij doorbreken de status quo in de telecom, 

zonder de diepgang, bedachtzaamheid en efficiency te verliezen.

Samen sterk Wanneer onze klanten content zijn, zijn wij dat ook. We helpen elkaar, denken met elkaar mee en vullen elkaar aan. Zo halen we nog meer plezier uit onze successen. Samen maken we het verschil.
Groei mee We groeien als organisatie en als mens. We ontwikkelen ons op persoonlijk en professioneel vlak. Dit doen we door uitdagingen aan te gaan, initiatief te nemen en eigenaarschap te pakken. We maken fouten en leren hiervan. Zo komen we vooruit.
Kennis en kunde Wij zijn experts in ons vak en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Daar krijgen we energie van. Zo voegen we maximale waarde voor onze klanten toe.

Waarom Direxta?

Missie

Complexe vraagstukken in de telecom: kom maar op! Alle bekende uitdagingen die altijd terugkomen bij het aanleggen van stabiel en snel internet tackelen we vóóraf. Met onze bewezen kennis en ervaring realiseren we effectieve turnkey projecten, binnen de projectkaders- en uitgangspunten van de klant.

Visie

Het doorbreken van de status quo in de telecom, zonder de diepgang, bedachtzaamheid en efficiency te verliezen.

Een bouwwereld die menselijkheid omarmt

We zijn een sterk team van vakspecialisten en bouwen als een echte ingenieursclub. Empathie en respect staan hoog in het vaandel bij Direxta. We vertrouwen elkaar, zijn optimistisch en halen het beste in elkaar naar boven. Met een echte ‘aanpakkersmentaliteit’ durven we keuzes te maken en blijven we vernieuwen. We leren van elkaar en denken oplossingsgericht. Bij Direxta maken we echt samen het verschil. Zo ervaar je een bouwwereld die menselijkheid omarmt.

Onze vacatures

Kom werken bij Direxta

Groei jij met ons mee? Kijk snel naar onze vacatures.

Bekijk onze vacatures
 • Goede werk-privé balans
 • Ruime doorgroeikansen
 • Werken & leren
 • De tofste collega’s