Stel ons je vraag

Voor al je vragen over kun je telefonisch contact opnemen via 085 0043 081 of mailen via info@direxta.nl

Functie

Werkgebied (regio)

Aantal jaren ervaring

Dienstverband

Werken bij Direxta

Ontdek een bouwwereld die menselijkheid omarmt

Bij Direxta hebben onze medewerkers liefde voor het vak én aandacht voor elkaar. Hierdoor creëren we een fijne werksfeer, waarin je zowel op persoonlijk vlak als op professioneel gebied groeit. Er is een goede balans tussen de zakelijke en menselijke aspecten en er heerst een sterk wij-gevoel. Met ons team van vakspecialisten zijn we een moderne organisatie, die wendbaar is voor elke aanvraag. We werken met een sterke mindset. Zo versimpelen we samen de complexiteit in de telecom. Groei je mee?

Samen sterk Wanneer onze klanten blij zijn, zijn wij dat ook. We helpen elkaar, denken met elkaar mee en vullen elkaar aan. Zo halen we nog meer plezier uit onze successen. Samen maken we het verschil.
Groei mee We groeien als organisatie en als mens. Ontwikkelen ons op persoonlijk en professioneel vlak. Dit doen we door uitdagingen aan te gaan, initiatief te nemen en eigenaarschap te pakken. We maken fouten en leren hiervan. Zo komen we vooruit.
Kennis en kunde Wij zijn experts in ons vak en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Daar krijgen we energie van. Zo voegen we maximale waarde voor onze klanten toe.

Onze cultuur

Direxta laat zien dat een succesvolle bouwwereld kan bestaan, die net zo goed sociale netwerken en menselijkheid omarmd. Onze bedrijfscultuur is te omschrijven als vriendelijkheid met een Brabantse mentaliteit. Empathie en respect staan hoog in het vaandel, waarbij naar elkaar luisteren de norm is. Het gaat erom dat er op elkaar gebouwd kan worden om te groeien als mens en met plezier te werken. Vanuit ons optimisme zien we geen beren op de weg. Sterker nog, we vinden samen een oplossing. Wil jij deel uitmaken van deze fijne werkomgeving?

Kom jij ons team versterken?

Onze medewerkers vertellen

Wil jij werken in een bouwomgeving waar je wordt uitgedaagd? Heb jij lef én durf je jouw ideeën mee te nemen? Zoek dan de uitdaging in één van onze vacatures en maak het verschil bij Direxta. We laten graag onze collega's aan het woord die deze positieve werksfeer en uitdagende banen bij Direxta toelichten.

Lees hier onze medewerkersverhalen

Kom werken bij Direxta

Direxta verzorgt het gehele traject rondom het aanleggen van hoogwaardige glasvezelnetwerken. Onze expertise op het gebied van glasvezeltechniek kent vele verschillende takken van sport en dus verschillende vacatures. Zo hebben wij mensen in dienst met een technische achtergrond, maar net zo goed met commercieel inzicht of talent voor projectbegeleiding. Direxta bouwt vanuit integriteit en creëert een mensgerichte werkomgeving dat ons onderscheidend maakt. De werkomgeving zorgt ervoor dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Dit doen we door een combinatie van uitdagende opdrachten waar we graag samenwerken en groei en ontwikkeling voorop staan. Want wanneer jij lekker in je vel zit, straal je dit ook uit in je werk en naar je collega’s. Bekijk hier of er een vacature beschikbaar is die bij jou past en solliciteer direct!

Bekijk hier of er een toffe vacature voor jou bij zit

Kom werken bij Direxta

Groei jij met ons mee? Kijk snel naar onze vacatures.

Bekijk onze vacatures
  • Goede werk-privé balans
  • Ruime doorgroeikansen
  • Werken & leren
  • De tofste collega’s